LA NOSTRA EMPRESA

Som una empresa familiar amb més de 40 anys d’experiència en la venda i instal.lació de llars de foc, estufes, inserts, barbacoes i accessoris.

Els nostres inicis es remunten dins el món de la serralleria.
En Joan, juntament amb la seva dona Glòria, van obrir el taller de serralleria l’any 1971, però al llarg dels anys van voler començar a oferir productes més innovadors; però sense deixar de banda la serralleria. Així es va anar ampliant el negoci i es va acabar obrint la botiga de Llars de Foc l’any 1978.

En David es va incorporar al negoci des de ben jove, i ara és ell qui porta l’empresa.

A la nostra exposició oferim una àmplia gamma de llars de foc, estufes, inserts de la màxima qualitat i alt rendiment calorífic amb la garantía de les  millors marques nacionals i internacionals.
Treballem amb diferentes combustibles: Llenya, pellet i gas.
I continuem fent treballs de serralleria al noste taller.

Us aportem solucions a mida i assesorament personalitzat a cada projecte, oferint un servei de qualitat i respecte que queda avalat pels nostres anys d’experiència.

EXPOSICIÓ I VENTA

Fes una visita al nostre local d’exposició de Palafrugell, on hi tenim exposades una selecció de productes molt complerta, de la màxima qualitat i amb la garantía de les millors marques  nacionals i internacionals.

A part de veure les llars de foc que més instal·lem, també hi podreu trobar les estufes més creatives i innovadores; alhora que podreu ser atesos per nosaltres de la manera més propera i personalitzada.

Realitzem pressupostos a domicili adaptats a tots els gustos, exigències i necessitats dels nostres clients, sense cap tipus de compromís.